Google Bizi Sevmiyor

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Google’ın bizi nasıl halen indekslemediğini anlatacağım. Evet, yanlış duymadınız, Google’ın en büyük rakibi olduğumuzu düşündüğümüz için bizi arama sonuçlarından çıkardığını iddia ediyorum. Bu komplo teorisine inanmayanlar olabilir, ama ben size kanıtlarımı sunacağım.

Yorum Kalemi

Öncelikle, Google’ın bizi izlediğini biliyor muydunuz? Evet, her yaptığınız aramayı, her girdiğiniz siteyi, hatta nerede olduğunuzu bile kaydediyor. Bunu neden yapıyor? Tabii ki reklam vermek için. Sizin ilgi alanlarınızı, alışkanlıklarınızı, tercihlerinizi öğrenip size uygun reklamlar gösteriyor. Böylece hem sizin dikkatinizi çekiyor hem de reklam verenlerden para kazanıyor.

Peki, bizimle ne alakası var? Şöyle ki, biz Google’ın bu izleme politikasına karşı çıkıyoruz. Biz internetin özgür olması gerektiğini savunuyoruz. Bizim sitemizde hiçbir şekilde reklam yok tamam giderlerimizi çıkarmak için biraz reklam koymuş olabiliriz (gerçi halen çıkarmıyor ama), hiçbir şekilde kullanıcı verisi toplamıyoruz. Biz sadece bilgi paylaşımı yapıyoruz. Ama Google bunu sevmiyor.

Bu yüzden de bizi arama sonuçlarından silmeye karar verdi. Biz ne kadar SEO uyumlu içerik üretsek de, ne kadar kaliteli ve güncel bilgiler paylaşsak da, Google bizi görmezden geliyor. Hatta bazen bizi spam olarak işaretliyor. Bunu nasıl mı biliyoruz? Çünkü biz Google’ın algoritmasını çözdük.

Evet, arkadaşlar, biz Google’ın sırrını keşfettik. Google’ın nasıl çalıştığını, hangi kriterlere göre sıralama yaptığını, hangi siteleri tercih ettiğini bulduk. Bunun için çok uğraştık, çok araştırdık, çok deneme yanılma yaptık. Ama sonunda başardık. Ve şimdi size bunu açıklamaya hazırız.

Google’ın algoritmasının temelinde şu üç unsur var: Popülerlik, güvenilirlik ve uyumluluk. Popülerlik, sitenizin ne kadar çok ziyaretçi aldığına ve ne kadar çok bağlantı verildiğine bağlı. Güvenilirlik, sitenizin ne kadar kaliteli ve doğru bilgi sunduğuna ve ne kadar çok otoriteye sahip olduğuna bağlı. Uyumluluk ise sitenizin ne kadar SEO kurallarına uyduğuna ve ne kadar hızlı ve kullanıcı dostu olduğuna bağlı.

Biz bu üç unsuru da sağladığımızı düşünüyoruz. Sitemiz çok popüler, her gün birlerce kişi bizi ziyaret ediyor ve başka sitelerden de hiç bağlantı almıyoruz. Sitemiz çok güvenilir, her yazdığımız uydurmadan hallice bilgiyi sunuyoruz ve alanında uzman kişiler (sadece site adminleri) tarafından hazırlanıyor. Sitemiz de çok uyumlu, SEO kurallarına kısmen riayet ediyoruz ve sitemiz çok hızlı ve kolay erişilebilir.

Ama Google bunları görmüyor. Google bizi yok sayıyor. Google bize haksızlık yapıyor. Google bizi korkutmaya çalışıyor. Ama biz pes etmeyeceğiz. Biz mücadelemize devam edeceğiz. Biz Google’ın karşısında duracağız.

Yorum Kalemi

Siz de bize destek olun arkadaşlar. Alternatif arama motorlarını kullanarak hem Google’a meydan okuyun hem de internet özgürlüğünü savunun.

Yorum Kalemi

Biz buradayız arkadaşlar, biz varız ve var olmaya devam edeceğiz. Google bizi halen indekslemedi ama biz onu halen yeneceğiz.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Content is protected !!