Yeniden Yayındayız!

Merhaba sevgili okuyucularım! Bugün size çok heyecan verici bir haberim var. 3 yıldır kapalı kaldıktan sonra açılan bir web sitesi var ve bu site benim! Evet, doğru duydunuz. Yorum Kalemi, yani artık forum yerine bu blog, nihayet hayata döndü. Peki neden 3 yıl boyunca kapalı kaldı? Neler oldu? Neler değişti? Hepsi ve daha fazlası bu yazıda!

Yorum Kalemi

Öncelikle, 3 yıl önce neden web sitemizi kapattığımızı açıklamak istiyorum. Aslında çok basit bir sebep var: hayat. Evet, hayat dedim. Hayat bazen öyle garip şeyler yapar ki, insanın planlarını altüst eder. Aynen öyle oldu. 3 yıl önce, web sitemizin en popüler olduğu dönemde, hayatımıza giren pandemi yüzünden her şeyi bırakmak zorunda kaldım.

Web sitemizi okuyan ve bize hayranlık duyan okurlarımızdan özür dilerim. Sizlere bir sürpriz yapmak için blogumuz yeniden açtık üstelik artık sürekli aktif olacak ve özgün yazılar yer alacak. Blogum o kadar güzel olacak ki, ben bile gözlerime inanamayacağım. Bana blogumu açmam için gelen deli cesaretine teşekkürler.

Evet, blogumu açtım! Ve bundan çok mutluyum. Çünkü yazmayı çok özlemişim. Ve sizleri de çok özlemişim. Sizler benim en sadık takipçilerimsiniz ve bana hep destek oldunuz. Sizlere çok teşekkür ederim. Ve sizlere bir söz veriyorum: artık blogumu asla kapatmayacağım! Her hafta yeni yazılar yazacağım ve sizlerle paylaşacağım.

Umarım sizler de blogumu açtığıma sevinmişsinizdir. Ve umarım yazılarımı beğenirsiniz. Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum. Hepinize sevgiler!


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Content is protected !!