Her Şey Dahil Otellerde Türk Kahvesinin Ücretli Olması

Merhaba sevgili okurlarım, bugün sizlere her şey dahil otellerde türk kahvesinin ücretli olması hakkında biraz sitem edeceğim. Evet, yanlış duymadınız, bazı otellerde türk kahvesi için ekstra para ödemek zorunda kalıyorsunuz. Bu nasıl bir mantık anlamış değilim. Her şey dahil dediğin nedir? Her şey dahil değil mi? Türk kahvesi de her şeyin içinde olmalı bence. Hem bizim milli içeceğimiz hem de çok lezzetli bir şey. Neden ekstra ücret alınıyor ki? Bu bir haksızlık değil mi?

Yorum Kalemi

Bir de türk kahvesi yapmak çok zor bir şey değil ki. Bir cezve, bir fincan, bir kaşık şeker ve biraz su. Hepsi bu. O kadar çok malzeme gerektirmiyor ki. Bir de otellerde kullandıkları türk kahvesi paketleri var ya, onlar da çok kaliteli değil bence. Bazen çok sulu oluyor, bazen çok acı. Tam kıvamını tutturamıyorlar. Ben evde yaptığım türk kahvesine bin basar diyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce de her şey dahil otellerde türk kahvesinin ücretli olması saçma değil mi? Yoksa ben mi çok cimriyim? Lütfen yorumlarda fikirlerinizi paylaşın. Belki otel yöneticileri de okur da biraz utanır da fiyatları düşürürler. Ya da en azından türk kahvesini daha iyi yaparlar. Ben bu yazıyı burada bitiriyorum. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Hoşçakalın.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Content is protected !!